ON OTHER SCREEN_ vol. 3

 

_  ‘Šalila sam se da sam seks reporter za New Yorker. Sve je to vezano za seksualnost, seks i identitet, otkrivanja i skrivanja, osobnost i autentičnost. Moda se nosi s njima na svjesnoj i podsvjesnoj razini. Skoro se svatko oblači ujutro, i mnogi ljudi tada radi odabire. Odjeća je vaš način komuniciranja sa svijetom.’
Judith Thurman, Fashion Projects

 

BioCouture je vodeći savjetnik za dizajn, fokusiran na zbližavanju živećih materijala i materijala na biološkoj osnovi za modne, sportske i luksuzne brandove. Naš cilj je stvaranje biološki dizajnirane budućnosti, gdje se materijali uzgajaju iz minimalnih obnovljivih (ili otpadnih) resursa.

EcoKimono

vow-8-Bio-Couture-by-Suzanne-Lee-yatzer-4

BioCouture

_  ‘Ovaj blog promovira kreacije i dizajnere netipične za mušku modu. Također želim ohrabriti druge muškarce, neovisno o njihovo seksualnoj orijentaciji, da nose suknje, cipele na petu, nakit i druge stvari koje se obično doimaju “ženstvenima”, ili “neprimjerenima” za muškarce.’ New Male Fashion

 

Najpopularnija obuca svih vremena? Riječ je o projektu talijanskog dizajnera i art direktora Federica Maura koji je u seriji estetski unificiranih prikaza obujmio sve one, po njemu, legendarne ‘komade’ obuće koje direktno povezujemo s nekim filmskim likovima, legendarnim junacima iz crtanih filmova, ali i živim ljudima.

 

_  Iza .gif slike kriju se žene s povojima i ranjenim tijelima, kirurškim masnicama, skačući iz jedne opće anestezije u drugu samo da bi ponovo planirale više zahvata, time doprinoseći rastu klinika koji izvlače i pumpaju krv i gnoj iz njihovih tijela, oporavljajući se samo kako bi opet bile prepravljene. Ovo su njihovi portreti—odmah nakon operacija—koje je fotografirao Ji Yeo u “Beauty Recovery Room” .

 

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s